Ezen a héten egy instagram kihívást ajánlok figyelmetekbe. Igaz, már néhány napja elkezdődött, és láthattátok ehhez kapcsolódó bejegyzéseimet a közösségi oldalakon, de most kicsit részletesebben is kifejtem.

Egy kedves jóga oktató ismerősöm Japánból ajánlotta a figyelmembe a játékot, hogy végre nem egy felszínes, nehéznek tűnő látványos pózokból álló üres challenge, hanem valójában van mögötte tartalom is. Erre már én is felfigyeltem. A pályázat címét olvasva “így érzem magam a jógától” egyből elgondolkodtatott. Azt már rég óta tudom, hogy jól érzem magam tőle. Na de mit is takar ez a “jó érzés”? Nyugodt, nyitott, erős, vidám, érzelmes, lassú, vagy ép felpörgető? Hogyan befojásolja a jóga rendszeres gyakorlása az érzelmeinket, gondolatainkat, viselkedésüket? Még sose próbáltam meg szavakba önteni. A képaláírásokhoz azonban egy-egy megfogalmazott érzelem, gondolat is hozzá tartozik. Így a képek kiválasztása és a nap mint nap kiszabott témakör elgondolkodtatott és új dolgokra ébresztett rá. És ezért hálás vagyok a #YogaMakesMeFeel challange kiíróinak! Namastae!

De mi is ez a challenge …

7 nap, 7 érzelem, 7 fotó – és sajnos a közösségi médiában elkerülhetetlen kedveslések, követések és hashtagek…

Minden napra keress vagy készíts egy jógázással kapcsolatos képet arról a pózról, ami az adott érzelmet váltja ki belőled. A képet megoszthatod az instagramon vagy a Facebookon a #YogaMakesMeFeel #yogagohu #mindfulnesschallange hashtagekkel vagy akár itt a blogon is hozzászólás képében. Kellemes megfigyelést és kutakodás az érzelmeid tengerében, remélem téged is segít utadon ez a kis játék.

A napi érzelmek, kifejetzések pedig a következőek:

1. Nap: a jógától ERŐSNEK érzem magamat

2. Nap: a jógától VARÁSZLATOSNAK érzem magamat

3. Nap: a jógától MOTIVÁLT leszek

4. Nap: a jógától NYUGODT leszek

5. Nap: a jóga JÁTÉKOSSÁ tesz

6. Nap: a jóga BÁTORSÁGRA tanít

7. Nap: a yogi választása: osszd meg velünk, milyen hatással van az érzelmeidre a jóga

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.