Megrendeztük első közös SUP-jóga hétvégénket a BalatonSUP-pal.

Meghirdettük, jelentkeztek is rá meg nem is. Kicsit későn voltunk már a beharangozóval és borzasztó rossz időt jósoltak arra hétvégére. Mi legyen, menjünk vagy maradjunk? Na ne már, hogy beijedünk egy kis esőtől?! Menjünk! Hangzott a döntés, így május elsején bepakoltuk a SUPokat, jógaszőnyegeket, némi meleg ruhát és útnak indultunk az Isztriára.

Nyári meleg fogadott bennünket Pomerben, a félsziget déli részén. A vadonatúj Glampingben átvettük a csinos kis sátrainkat, és már készítettük is a welcome drinket az érkező vendégeink számára. Koccintás után kezdetét is vehette az első csapat építő próbatétel: a deszkák felpumpálása. Siettünk, hogy még egy naplemente evezés és SUPjóga beleférjen – ki tudja mikor jön meg a beígért hidegfront.

Csütörtök reggel a nap sugarai ébresztettek bennünket, rossz időnek nyoma sincs. Üdvözöltük a napot egy kis reggeli jógával, majd egy smoothieval és kiadós müzlivel felkészültünk az egész napos evezésre. A Premanturai félsziget végében található Kramenjak nemzeti parkig a nagy hullámok miatt sajnos nem jutottunk el, de a szemközti Medulinban szálltunk partra, ahol friss halakat és tengeri herkentyűket ebédeltünk. A parti chill és napozás után a hátszélben könnyen visszaeveztünk Pomerbe, ahol egy helyi kis kocsmában egy sörrel élveztünk a naplemetét. Az időjárás kegyeltjeinek éreztünk magunkat, hálásabbak nem is lehettünk volna!

Másnap, bár borúsan indult a reggel, a jóga végi savászanára kisütött a nap. Megittuk spirulinás-kollagénes smoothinkat, megreggeliztünk és bringára pattantunk. Bejártuk Medulin városát immáron a partról, majd a délutánt a glamping wellness kertjében töltöttük. Szaunáztunk, jakuzziztunk és a pihenő sátorban relaxáltunk.

Utolsó teljes napunk reggelén a csapat kérésére kényelmesre vettük a tempót, a bár szeles, de napos vízparti kávézó teraszán ébredeztünk, majd egy délelőtti yin jógával nyújtottuk le az evezésben és biciklizésben elfáradt testünket. Egy kiadós késő reggeli/korai ebéd után bementünk Pulába várost nézni. Bejártuk a római arénát, fagyiztunk a belváros kis utcáin és az erőd falairól élveztünk a felhők közül ki-ki bukkanó naplementét.

Hazautazásunk reggelére megérkezett az előre jelzett hidegfront – szerencsénkre néhány nap késéssel. Hihetetlenül szerencsések vagyunk, hogy az égiek mindvégig velünk voltak, és megadták a lehetőséget, az első SUP – jóga utazásunk ilyen csodás kimeneteléhez.

Idővel kis csapatunk is jobban megismerkedett, és szorosabbnál szorosabb kötelékek alakultak is. Nem is lehetek hálásabb, hogy megismertelek Benneteket! Rengeteget tanultam ez alatt a néhány nap alatt, szívből remélem, hogy ti is így érzitek, és legközelebb is együtt utazhatunk!

Aki most nem tudott részt venni táborunkban, de felkeltettük érdeklődését, figyelje a BalatonSUP és YogaGo oldalát, ősszel újabb táborok és elvonulások lesznek.

Addig pedig Alsóörsön a Pelso Campingben SUPolhattok és SUPjógázhattok velünk!

Köszönöm szépen, hogy velem vagytok!

Eszter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.