SUP jóga:

A környezeti hatások által irányított hatha alapú jóga, melyet a vízen úszva egy SUP deszkán végzünk. A festői Balatoni táj, a dombok mögött lemenő nap, az állandóan változó környezet segít figyelmünket a jelenre irányítani, és befelé fordítani. Az órák felépítése, széltől, hullámzástól, időjárástól függően változik. Bátran próbálja ki bárki ezt a különleges élményt, kezdőknek is ajánlott! (Másodfokú viharjelzés, illetve erős szél esetén az órákat a parton a tartjuk.)

Yin jóga:

A yin jógára hosszan (akár 3-5 percig is) kitartott, passzív pózok jellemezőek, melyek a mély kötőszöveti állományban az ún. meridiánok révén fejtik ki jótékony hatásukat. Az asanak hatására ezek az energia csatornák erős nyomást kapnak, majd a póz feloldásakor hirtelen felszabadulnak a nyomás alól, így fokozva a szervezet energiaellátását. A yin jóga gyakorlása ajánlott mindenkinek aki szeretne kicsit ellazulni, kikapcsolni, egyensúlyba kerülni de szervi tünetek, betegésgek gyógyító eszköze is lehet.

Good Morning Beach yoga:

Jógaszőnyegünket kiterítve az egész világ a mi saját jóga stúdiónk lehet. Az állandóan mozgásban lévő, változó természeti környezet segít figyelmünket a jelenre koncentrálni. Mindezt a strand lágy gyepén, egy hegy lábánál frissen leesett hóban vagy a balatoni szőlő ültetvény festői panorámával te is kipróbálhatod. Az órák lefutása szabad stílusú, alkalmazkodik a talaj minőségéhez, az időjáráshoz – meditációval és légzőgyakorlatokkal kombinálva ott helyben elvégezhető asanákkal dolgozunk.

SUPrelax:

Lazulj el a Balaton hullámain egy SUP deszkán ringatózva. Ismerj meg különböző relaxációs technikákat és meditációkat, melyeket szívedbe zárva magaddal vihetsz a hétköznapokba is.